ELOKUVA ON 23.11.2021 ALKAEN SEURAKUNTIEN KÄYTETTÄVISSÄ

JP ja murtovaras on kristillinen lastenelokuva, joka soveltuu hyvin etenkin alakouluikäisille. Elokuvassa käsitellään teemoja, kuten usko, rukous ja rohkeus. Elokuva toimii erinomaisesti opetuksen tukena seurakunnan lapsityössä ja koulun uskontotunneilla.

Ideoita seurakunnille:

  • Voitte järjestää seurakunnalla elokuvanäytöksen, johon voi kutsua paikkakunnan lapsia mukaan. Elokuvaa voi katsoa myös lastenkerhossa tai leirillä.
  • Voitte tarjota kouluille näytöksiä, joita esitetään esim. seurakunnalla tai koululla.
  • Voitte järjestää näytöksen paikallisessa elokuvateatterissa tilaamalla teatterilta yksityisnäytöksen.

Kuinka elokuvaa pääsee näyttämään käytännössä?

Jos olet seurakunnan työntekijä tai vastuunkantaja, pääset katsomaan ja näyttämään elokuvaa linkin kautta, jonka voit tilata sähköpostiisi tämän sivun alaosasta. Halutessasi voit esikatsella elokuvan ennen kuin sitä näytetään lapsille. Elokuvan näyttämiseen tarvitset esim. videotykin, valkokankaan ja kaiuttimet. Jos haluat tarjota oikein kivan leffaelämyksen niin ei muuta kuin pehmoiset istuimet alle ja popparit tarjolle. 🙂

Minkä ikäisille elokuva soveltuu ja kauan kestää?

Elokuva soveltuu parhaiten alakouluikäisille (erityisesti 1-4-vuosiluokille) ja sen ikäraja on 7 vuotta. Leffan kesto on 64 minuuttia.

Saako elokuvaan tekstityksiä?

Tottahan toki! Voitte valita ruotsin- tai englanninkieliset tekstitykset.

Maksaako elokuvan omatoiminen näyttäminen?

Ei maksa! Koulut ja seurakunnat voivat näyttää elokuvaa kaikissa järjestämissään tilaisuuksissa ilmaiseksi ilman erityistä lisenssiä (elokuvateatterinäytöksiä lukuunottamatta). Lukuisat sponsorit huolehtivat taloudellisesti siitä, että elokuva pystyttiin toteuttamaan – kiitos heille!

Löytyykö mainosmateriaalia?

Jep! Tämän sivun alalaidasta löydät tulostettavan A3-julisteen ja kuvia nettikäyttöön. Saa käyttää vapaasti.

Onko näytös elokuvateatterissa mahdollista?

Kyllä! Yksityisnäytöksiä voi tilata elokuvateattereilta eli asiasta kannattaa olla suoraan yhteyksissä paikalliseen elokuvateatteriin. Elokuvateattereiden näytökset ovat maksullisia ja hinta sovitaan teatterin kanssa. Elokuvateatterit ostavat sovittua näytöstä varten elokuvan levittäjältä niin kutsutun DCP-kopion elokuvasta. Tämän sivuston kautta löytyvä elokuvan katselulinkki ei sovellu elokuvateatterinäytöksiä varten.

Jos haluatte järjestää koulun kanssa yhteistyössä ns. koululaisnäytöksen elokuvateatterissa, siihen löytyy ohjeet sivulta koulukino.fi.

Lisätietoja: Tuottaja Samuel Grönholm, 050 5164590, samuel@imagery.fi

Tilaa elokuvan linkki sähköpostiisi (vain seurakuntien vastuunkantajille)

    LADATTAVAT MAINOSMATERIAALIT SEURAKUNTIEN KÄYTTÖÖN: